Links 

Hieronder staan een aantal zeer interessante en informatieve websites die ik je ten zeerste aan kan raden. Door op de titel te klikken ga je rechtstreeks naar de website.

Je paard blessurevrij trainen

Dit is een hele fijne online training, waarin je leert hoe je je paard goed en gezond kan trainen. Na een behandeling van je paard is het namelijk heel belangrijk om je paard op de juiste manier te trainen. De behandeling maakt je paard namelijk los en schept de voorwaarden voor een goede beweging, maar de juiste training lost het op.
Misschien is het dan ook leuk om te beginnen met deze checklist: "Is jouw training optimaal voor je paard?"

Pure Horse

De juiste voeding is heel belangrijk om je paard gezond te houden. Maar wat is de juiste voeding voor jouw paard? Het deskundige team van Pure Horse kan je hierbij heel goed adviseren om jouw paard een goede en lekkere maaltijd te geven. Hierbij wordt echt rekening gehouden met het betreffende paard en zijn behoefte. Zelf geef ik al jaren mijn eigen paarden onder andere kruidenmixen die je bij Pure Horse kunt bestellen en ze smullen hier enorm van. 

Horse In Mind Community

Een zeer informatieve community waar enorm veel kennis wordt gedeeld via webinars (die ook later zijn te bekijken), Q&A's en een Facebook groep. Zeer diverse onderwerpen komen aan bod zoals huisvesting, voeding, training en hoeven en dit alles met het oog op het zo gezond en gelukkig mogelijk te houden van je paard. 

The Horse Inside Out

Als je het lichaam van je paard beter wilt leren begrijpen en meer kennis wil op doen van anatomie en biomechanica onder andere door middel van dissecties, is dit een zeer informatief en waardevol online leerprogramma.