Ervaringen

Niets geeft mij een meer voldaan gevoel als een paard dat na een behandeling vrij, vrolijk en ontspannen is. Een tevreden paard betekent een tevreden ruiter! Ik deel hier graag een aantal ervaringen van klanten na behandeling van hun paard.

"Na iedere behandeling bij mijn paard kon ik zowel fysiek als mentaal duidelijke veranderingen merken. Eveline weet heel goed wat ze doet en luistert naar jou en je paard. Hierin neemt ze de tijd en hierin merk je dat ze dit met passie doet. Ze is ontzettend leergierig en beschikt over een heleboel kennis. Ik ben dan ook zeer tevreden over de resultaten en zal gebruik blijven maken van haar diensten."
- Marianna


"Eveline ken ik al een aantal jaar. We stonden met onze paarden op dezelfde manege. Toen ik hoorde dat Eveline Cranio Sacraal behandelingen gaf, was ik meteen enthousiast. Als Eveline zich in iets vastbijt, doet ze dat tot in de puntjes. Bij haar staat het welzijn van dieren op nummer één, dus als ik aan iemand onze paarden toevertrouw is dat Eveline wel.

Sinds een half jaar hebben wij onze paarden aan huis staan. Onze ruin heeft al enkele jaren met regelmaat ongemak bij het plassen en troebele urine. Ook is hij erg stijf in zijn achterhand en met regelmaat erg nerveus. We kregen wel wat verbetering de laatste jaren, maar niet zoveel als we hadden gehoopt. Al na de eerste behandeling van Eveline zagen wij direct verbetering. Hij sleepte altijd met zijn achterbenen, maar na de behandeling tilde hij ze op tijdens het lopen. Ook zette hij zijn achterbenen na de behandeling een stuk beter onder de massa. Eveline adviseerde ons om ook het voer eens goed onder de loep te nemen en zij verwees ons door naar een voerspecialist.

Enkele behandelingen later tilt onze ruin nog steeds zijn achterbenen op in plaats van te slepen, is soepeler in zijn lijf en is zijn achterhand eindelijk stabiel na al die jaren. Wij hebben hem zelfs al een aantal keren om zien rollen, iets wat hij al jaren niet meer deed. Dankzij het advies van Eveline om ook een voerspecialist te raadplegen, heeft hij sinds hij ander voer krijgt in combinatie met de Cranio Sacraal behandelingen geen troebele urine meer gehad of ongemak bij het plassen.

Eveline kijkt niet alleen naar haar eigen vakgebied en wat zij zelf voor het paard kan betekenen, maar naar het totale plaatje en situatie per paard. Een tevreden paard, is een tevreden eigenaar!"
- Natasja

RealEve - ervaringen