Masterson Method

Masterson Method

De Masterson Method is een integratieve behandelmethode die technieken uit de sportmassage osteopathie en myofasciale technieken combineert.

Naast de handplaatsingen van de Cranio Sacraal Therapie en Equine Touch gebruik ik tijdens een consult ook een aantal technieken uit de Masterson Method, een behandelmethode ontwikkeld door Jim Masterson. De methode sluit heel goed aan bij de Equine Touch en Cranio Sacraal Therapie waardoor ik de Masterson Method technieken heb geïntegreerd in mijn behandelingen.

Spanning loslaten


De Masterson Method is een behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken uit de sportmassage, myofasciale technieken en osteopatische technieken. Ook bij deze behandelmethode wordt gebruik gemaakt van zeer zachte aanrakingen die bepaalde meridianen en touch points volgen. Zo worden spanningen opgespoord en stimuleer ik het paard op een hele vriendelijke manier om deze los te laten.

Disclaimer:

RealEve is niet opgeleid om diagnoses te mogen stellen. Een equine bodywork consult is een aanvulling op de totale verzorging van het paard en is nooit ter vervanging van reguliere veterinaire zorg. Raadpleeg daarom altijd eerst een vertrouwde veearts.

Meer weten?

Heeft jouw paard klachten en wil je meer informatie
of een afspraak plannen?