Lecher antenne

Lecher Antenne

De Lecher antenne is een meetinstrument waarmee onder andere vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. 

Ik gebruik de Lecher antenne als ondersteuning om te achterhalen waar een eventueel probleem zich bevindt. Dit kan ergens in het lichaam van het paard zijn, maar ook het eten of de supplementen die het krijgt. Met behulp van de Lecher antenne kan ik meten of het paard baat heeft bij een aanpassing in bijvoorbeeld het voer, supplementen of stal.

Wat is een Lecher antenne?

De Lecher antenne is vernoemd naar de Duitse fysicus Ernst Lecher (1856-1926) die in 1890 voor het eerst de snelheid van elektromagnetische golven onderzocht, dankzij de zogenoemde ‘parallelle draden van Lecher’. De antenne zelf is ontworpen door de Duitse natuurkundige R. Schneider.

De Lecher antenne bestaat uit een kunststof plaatje van epoxyglasvezel die is voorzien van een maatverdeling waarop een koperen Lecher transmissieleiding is bevestigd. Deze meetlat kan met een schuifje op verschillende golflengtes (frequenties) worden ingesteld. Aan het kunststof plaatje zijn twee handgrepen bevestigd, in één van deze handgrepen bevindt zich een magneetstaafje. Hiermee kan naar keuze een positieve of een negatieve polariteit worden ingesteld.

Energetische informatie 

Energie beweegt in golven en heeft een frequentie. Het bijzondere is dat ieder orgaan, weefsel of ziekte een eigen frequentie heeft die gemeten kan worden met de Lecher antenne. Inmiddels zijn er, door vervolgonderzoek van holistisch dierenarts Eric Laarakker, zo'n 3500 frequenties meetbaar. Hierdoor kan er heel gedetailleerde energetische informatie ingewonnen worden van mens, dier en ook van een verblijfplek zoals een stal. De Lecher antenne wordt ook gebruikt om pijnpunten, verstoringen en blokkades in de wervelkolom te meten en lokaliseren.


Disclaimer:

RealEve is niet opgeleid om diagnoses te mogen stellen. Een equine bodywork consult is een aanvulling op de totale verzorging van het paard en is nooit ter vervanging van reguliere veterinaire zorg. Raadpleeg daarom altijd eerst een vertrouwde veearts.

Meer weten?

Heeft jouw paard klachten en wil je meer informatie
of een afspraak plannen.